O nama

Tko smo mi?

Firma „AS TAD Autdijelovi“ d.o.o. Tuzla je formirana u saradnji sa firmama iz Turske koje se bave proizvodnjom rezervnih dijelova za teretna i putnička motorna vozila i imaju dugu tradiciju od preko 20 godina uspješnog poslovanja na domaćem i svjetskom tržištu. Jedan od značajnih proizvođača rezervnih dijelova za putnička motorna vozila je firma „AS METAL“ iz Burse (Turska) od koje smo dobili eksluzivno zastupništvo za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Fima se bavi proizvodnjom rezervnih dijelova za podvozje svih tipova putničkih automobila i blizu dvije hiljade pozicija.Od naredne godine u svom proizvodnom programu i kooperaciji imat će i proizvodnju kočionih sistema što će biti na raspolaganju i našim kupcima.

Za teretna motorna vozila imamo zastupništvo firmi „FABIO“ i „VEKTOR“ i pokrivamo područje Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.Raspolažemo svim rezervnim dijelovima za sve vrste teretnih vozila uključujući i autobuse.

VIZIJA

Postati vodeći uvoznik i distributer najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste putničkih i lakih teretnih automobila, a koji će biti prepoznatljiv po kvalitetu i zadovoljnim kupcima doprinoseći time i sigurnosti saobraćaja.

MISIJA

Obezbijediti našim kupcima autodijelove najviše kvalitete uz povoljne cijene putem kontinuiranog praćenja tržišta i neposredne nabavke dijelova od svjetski priznatih proizvođača autodijelova prve ugradnje i provjerenog kvaliteta.

VRIJEDNOSTI

U naše vrijednosti spadaju: Zadovoljni kupci, dugotrajna garancija kvaliteta proizvoda, širok asortiman proizvoda, stručnost zaposlenika, najmodernija softverska i hardverska oprema, brza dostava.

Zašto odabrati nas?

Povjerenje0%
Odgovornost0%
Podrška klijentima (24/7)0%